По думите му кандидатът за премиер на ГЕРБ-СДС е пример за смелостта

...
По думите му кандидатът за премиер на ГЕРБ-СДС е пример за смелостта
Коментари Харесай

Кирил Петков: Имаше непрецизен изказ от моя страна за Мария Габриел

По думите му кандидатът за министър председател на ГЕРБ-СДС е образец за смелостта и качествата на дамите в политиката. Кирил Петков изрази дълбоките си почетения към Габриел и към всяка дама, взела решение да трансформира политиката в предопределение. 

" Дълбоки почетения към нея и към всяка дама, взела решение да трансформира политиката в предопределение. Знам какъв брой е мъчно да се решиш на тази крачка и още повече да останеш. И също толкоз добре знам какъв брой е належащо и скъпо. С такива образци имам вяра, че изпращаме мощно обръщение и мотивация повече дами да схванат, че мястото на всяка от вас е тъкмо там, където си изберете ", написа още Петков.



На пресконференция вчера Радостин Василев популяризира част от записите с Кирил Петков и Асен Василев, които самият той записал на таблета си, до момента в който се провеждало съвещание на Националния съвет на " Продължаваме промяната " в неделя, 21 май. 

В един от тях се чува гласът на Кирил Петков, който споделя: 

 

" Сега ядем крепко пердах, късат се ризи - " вие сте предатели на живота ни ", само че залагаме застраховка Мария Габриел, която си мечтае да бъде министър председател, а Борисов се изпира през този вид, няма подозрение, тъй като те са съдружно, макар че ние ще споделяме, че е единствено Мария Габриел, а тя не е била в България ".

Самата Габриел съобщи сбито по-рано през днешния ден, че няма да разяснява пред публицистите записите, само че следобяд ще приказва пред Изпълнителната комисия на ГЕРБ.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР